Andere leesclubs

Enkele voorbeelden van andere leesgroepen:

Café  Livre
Dat over boeken praten net zo boeiend is als boeken lezen, bewijzen de literaire avonden van Café Livre te Breda. Het concept van Café Livre is even eenvoudig als succesvol. Deskundigen en lezers gaan met elkaar in gesprek over een boek en de thema’s die daarin aan bod komen.

Leesgroep Haarlem
Leest en bespreekt met veel plezier romans uit verschillende landen, culturen en tijdperiodes en komt zo in aanraking met tal van milieu’s, leefstijlen en thema’s.
Komt qua boekenkeuze dicht bij ons leesgenootschap!

Leesclub Kalliope
Vlaamse leesclub: interessante overeenkomsten met de boekenkeuze van het RLG.

Leesclub Hoofdletters
Leesclub in de regio Utrecht.  “Allemaal zijn we uit de buurt van Utrecht en zijn absolute leesfanaten. Van de laatste top 10 boeken tot thrillers, romans, literaire thrillers tot lifestyle boeken, we zijn voor veel titels en auteurs te vinden. 1 keer per maand ontmoeten wij elkaar om een boek te bespreken.”

De leesclub
Reeds lang bestaande leesclub met eigenzinnige boekenkeuze.  Komen zo’n 8 x per jaar bij elkaar en combineren dat soms met restaurantbezoek.

Leesclub de Maas-demoisellen
Vrouwenleesgroep voor Nederlands en Belgisch Limburg – komen één keer per maand bijeen.

Literaire Leesclub De Morgenster

De leesclub
Meidenleesclub uit ’s Hertogenbosch. Komen eens in de 6 weken bijeen en lezen zowel Nederlandse als buitenlandse literatuur.

Heb je zelf een leesclub die je onder de aandacht wil brengen? Hier bieden wij de mogelijkheid dit te doen. Stuur een e-mail naar ons met daarin de gegevens van jouw leesclub (contactgegevens en het soort boeken dat jullie lezen).

Advertentie